MOTOROSOKNAK

A XXI. században a nanotechnológia már nem csak egy távoli elképzelhetetlen tudomány, ahol a bőr alá juttatott nano-robotok irányítják az emberek izmait és reflexeit. A nanotechnológia már mindenki számára elérhető különböző iparágakban, háztartási felszerelésekben és már az AUTÓJA SZÉLVÉDŐJÉN IS!

Ez nem fantazmagória, nem átverés és nem is az űrből származó megfizethetetlen nano részecskék.

A tudomány már annyira fejlett a XXI. században, hogy képesek nanométerekben alkotni. Ezt nevezik nano technológiának. Az autók szélvédőjének felülete nanométerben mérhető eltéréseket tartalmaz. Ezek lehetnek a gyártás során keletkező eltérések, karcolások, stb… A nanotechnológiás szélvédőbevonat ezeket a “mélyedéseket” tölti fel, úgy, hogy egy simább, egyenletesebb felületet képez. Ez nem látható szemmel és nem érezhető tapintással. Legalábbis száraz, tiszta körülmények között nem.
A szélvédőbevonat telepítésének eredménye, hogy a por, a víz, a szennyeződés nem tud megtapadni a felületen, így az “legördül” róla.

Miért érdemes nanotechnológiás szélvédőbevonatot telepíttetni gépjárművünkre?

- A szélvédőn nem tapad meg a szállópor, kvarchomok, madár ürülék, fákból származó gyanták, szennyeződések, így az ablak mosásánál könnyebben lehet ezeket eltávolítani. Ennek következménye, hogy a szélvédő kevésbé van az ablaktörlő fizikai hatásainak kitéve, vagyis, kevésbé karcolódik. Az ablaktörlő is hosszabb élettartamra számíthat ugyanebből az okból kifolyólag.
- Menet közben (~70km/h felett) a vízcseppek legördülnek a szélvédőről, így kevesebbet (vagy egyáltalán nem) kell használni menet közben, esőben az ablaktörlő lapátokat. A folyamatosan legördülő vízcseppeknek köszönhetően a látási viszonyok is javulnak, biztonságosabb a vezetés.
- Télen, mivel a víz/hó nem tud megtapadni a szélvédőn, az ablakok takarítása sokkal egyszerűbb, gyorsabb. Nem kell ablakot kapirgálni, csupán letolni, mert nem fagy hozzá az üveghez.

Díjszabás

Első szélvédő .................................................. 11 900 Ft

Külső tükör/db .................................................. 1 990 Ft

Oldal ablakok/db ............................................... 6 900 Ft

Régi bevonat eltávolítása .................................. 5 990 Ft

Az árak az áfa-t nem tartalmazzák és forintban értendők!

Az árakon nem változtat a megrendelt javítás időpontja. Vagyis nincs hétvégi felár, nincs express kiszállási felár és nincsenek rejtett költségek.