You are currently viewing Szélvédő javítás részletesen – 7. rész (Cleaning Equipment – Eszközök Tisztítása)

Szélvédő javítás részletesen – 7. rész (Cleaning Equipment – Eszközök Tisztítása)

Szélvédő javítás részletesen - Cleaning Equipment - Eszközök Tisztítása

Most, hogy befejeztem a javításom, most megtakarítom az eszközeimet. Nagyon-nagyon fontos, hogy tisztán tartsd a felszerelésedet, ha tisztán tartod őket ez egy életen át kitart neked. Nagyon fontos, mert bármikor, amikor a szerszámot ultraibolya sugárzásba helyezed, mint például a napfény, ha nem tisztítod meg a maradék gyantától, tönkre teheti az injektort és ezt nem szeretnéd.

Mindig tartsd karban eszközeidet megfelelő tisztítással. A legjobb megoldás, hogy megtakarítsd ezeket a denaturált alkohollal. Van denaturált alkoholunk itt, ahol általában elhelyezkedünk, de néhány államban a denaturált alkohol nem elérhető. Így használhatsz izopropil alkoholt, de az előnyben részesített a denaturált, mert az gyorsabban szárad. Amit most tenni fogok, eltávolítom, lecsavarom a denaturált alkoholos tisztítóüvegem tetejét.

Lecsavarom és beleteszem a dugattyúmat és a testet a tisztítópohárba és megrázom. Ezután megfogom és vákuum pozícióba teszem a dugattyút. Visszateszem és többször megrázom. Most már eltávolíthatom mind a kettőt a denaturált alkoholból és most csak áttakarítom őket egy papírtörlővel. Használhatsz konzerv levegőt, sűrített levegőt, amit csak lehet, hogy lefújja a felesleges maradványokat. Ügyelj arra, hogy az összes gyantát eltávolítsd az injektorból. Ha tisztán tartod ezt az injektort, egy életen át kitart neked. Szóval most a nyomásciklust tisztítom, vissza a vákuumba. Törölgetve még egy kicsit. Most már jó vagyok ahhoz, hogy tovább menjek. Visszateszem a készletet a dobozomba. Észrevehetted, hogy a tömítést a helyén hagytam, a denaturált alkohol vagy izopropil-alkohol nem befolyásolja a tömítést, így a tömítéssel a helyén tisztíthatja a berendezést.

Vélemény, hozzászólás?